Selecteer een pagina

Weer moeten restaurants en café’s sluiten vanwege het oplaaien van het virus. Wij hebben – als hotel – geluk dat we nog steeds hotelkamers mogen verhuren en ontbijt en diner voor onze hotelgasten mogen verzorgen. En dat blijven we ook doen!

Afgelopen week werden we al een paar keer gevraagd of we ook de thuismenu’s weer gaan verzorgen. Nou, voorlopig kunnen we dat nog niet waarmaken. We zijn erg blij dat er nog steeds veel hotelgasten naar ons toe komen en die willen ook graag bij ons dineren, dus daar hebben we onze handen vol aan. Mocht dat anders worden, dan laten we jullie dat per mail weten en maken we op onze site hiervan melding.

Wij wensen onze collega’s, die de deuren moeten sluiten, heel veel sterkte. En voor alle andere mensen: blijf gezond en denk om elkaar!

Visit Us On InstagramVisit Us On Facebook