Selecteer een pagina
Ja, het is bijna zover.

Zoals het nu lijkt mogen we de deuren van onze Eetkamer op 1 juni (2e Pinksterdag) weer openen voor onze gasten. En ik moet zeggen: we hebben er zin in!

Het meest gebruikte woord in de horeca – en ook in andere bedrijfstakken – is “Protocol”. En ook wij hebben een Protocol gemaakt om onze gasten veilig te kunnen ontvangen en bedienen. Wat hebben wij gedaan om dat te kunnen doen?

  • Wij ontvangen jullie zoals je van ons gewend bent, dus hartelijk en gastvrij. Maar we blijven op 1,5 meter afstand en schudden geen handen.
  • Wij ontvangen alleen gasten die vooraf een tafel hebben gereserveerd.
  • We hebben de tafels iets ruimer opgesteld zodat er voldoende ruimte tussen de gasten onderling aanwezig is.
  • We maken de deurkrukken, de tafels en de stoelen met grote regelmaat schoon en in onze eetkamer staan flesjes met desinfecterende middelen.
  • We bedienen onze gasten in principe aan tafel. Mocht je daar bezwaar tegen hebben dan zetten we de gerechten op een bijzettafel en daar kan je ze dan van af pakken. Op die manier halen we ook de lege borden en glazen weg.
  • Wij verzoeken je om met de pinpas te betalen.
  • Wij gaan ervan uit dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en vrij van het virus bij ons komt eten.

Op deze manier hopen wij een goede bijdrage te leveren en het verspreiden van het virus tegen te gaan.

Visit Us On InstagramVisit Us On Facebook