Selecteer een pagina
Waarom Bezorgmenu’s?

Half maart werd door de regering besloten dat de restaurants hun deuren moesten sluiten. Het coronavirus werd te gevaarlijk en om dat in te dammen moesten deze maatregelen worden genomen. Wat ons betreft: terecht.

Maar hoe verdienen wij nu onze boterham? Natuurlijk, er kwamen tegemoetkomingen en hulpregelingen, maar toch. Wij zijn al jaren gewend om op eigen benen te staan en te werken voor je inkomen. De hand ophouden hoort niet echt bij ons.

We zijn dicht bij onze kennis gebleven. Want wat kunnen wij het beste? Koken en bedienen. Dus werd er snel beslist dat we bezorgmenu’s gingen maken. Verse gerechten, warm geserveerd en van goede kwaliteit; dat is tenslotte wat men van ons kan verwachten.

Daar zijn we dus mee begonnen en dat doen we nog steeds. Onze gasten bestellen met grote regelmaat en zijn zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de gerechten, over de samenstelling van de menu’s, over de manier van presenteren en – ook niet onbelangrijk – over de prijs van de menu’s. En als extra service leveren we op verzoek ook nog een lekkere wijn bij de menu’s.

Visit Us On InstagramVisit Us On Facebook